Suomi24-sähköpostipalvelu päättyy 10.1.2020. Miten tämä vaikuttaa F-Securelta hankkimiisi palveluihi

JaliJali Posts: 1,769 F-Secure Employee

Tämä tiedonanto on tarkoitettu niille F-Securen asiakkaille, joilla on käytössä suomi24.fi-sähköpostiosoite.

Suomi24-sähköpostipalvelu siirtyy mailbox.org-palveluntarjoajalle 10.1.2020. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et halua siirtää suomi24.fi-sähköpostiosoitettasi uudelle palveluntarjoajalle, suomi24.fi-sähköpostiosoitteesi lakkaa toimimasta 10.1.2010. Tämän jälkeen et pääse enää lukemaan sähköpostiviestejäsi.

Lisätietoa suomi24.fi-sähköpostiosoitteesi siirrosta mailbox.org-palveluntarjoajalle saat täältä.

Miten tämä vaikuttaa käytössäni oleviin F-Secure-tuotteisiin?

Jos olet käyttänyt suomi24.fi-sähköpostiosoitetta ostaessasi F-Securen tuotteita, varmista F-Secure-palvelujesi toimivuus myös jatkossa noudattamalla tässä artikkelissa annettuja ohjeita.

F-Secure SAFE- ja F-Secure TOTAL -tuotteiden käyttäjät:

Jos käytit suomi24.fi-sähköpostiosoitettasi, kun loit itsellesi My F-Secure -tilin, suosittelemme, että vaihdat mahdollisimman pian sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut My F-Secure -tilillesi. Voit vaihtaa tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen noudattamalla seuraavassa artikkelissa annettuja ohjeita: Miten voin vaihtaa My F-Secure -tilille kirjautumisessa käytettävän sähköpostiosoitteen?

F-Secure Internet Security -tuotteen käyttäjät:

Säilytä sähköpostivahvitus, jonka sähköisen kaupankäynnin kumppanimme Cleverbridge lähetti sinulle ostoksesi yhteydessä. Viesti sisältää tilauskoodin, jota tarvitset, jos joudut esimerkiksi asentamaan tuotteen uudelleen. Löydät tilauskoodin myös noudattamalla seuraavassa artikkelissa annettuja ohjeita: Miten voin tarkistaa F-Secure-tuotteeni tilaustiedot?

Itsenäisen F-Secure FREEDOME -tuoteversion käyttäjät:

Jos sinulla on käytössä itsenäinen versio F-Secure FREEDOME -tuotteesta (joka ei kuulu F-Secure TOTAL -pakettiin), löydät tuotteen tilauskoodin sähköpostivahvistuksesta, joka lähetettiin sinulle ostoksesi yhteydessä. Jos käytät jotain FREEDOMEn viimeisimmistä versioista, löydät tuotteen tilauskoodin myös seuraavalla tavalla:

  1. Avaa F-Secure FREEDOME -sovellus.
  2. Valitse vasemmalla olevasta navigointipaneelista Tilaus ja valitse sitten yksi seuraavista vaihtoehdoista:
    - iPhone ja iPad: Näytä Freedome Account ID
    - Android: Näytä tilauskoodi
    - Windows ja Mac: Näytä nykyinen tilauskoodi.
Sign In or Register to comment.