Hvad er indholdstyperne for Indholdsfiltrering i Familieregler?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Du kan ved at bruge Indholdsfiltrering i Familieregler blokere adgang til flere indholdstyper. De forskellige indholdstyper er beskrevet i følgende tabel.

Indholdstype Definition
Voksenindhold Websteder, der er rettet mod et voksent publikum (over 18) og indeholder billeder, videoer eller oplysninger om seksuelt indhold, for eksempel nøgenhed eller seksuel adfærd.
Stoffer Websteder, der indeholder oplysninger om køb, vækst eller salg af ulovlige stoffer eller andre kontrollerede stoffer.
Alkohol og tobak Websteder, der viser eller reklamerer for alkoholiske drikke eller ryge- og tobaksprodukter. For eksempel websteder for barer og natklubber.
Ulovlige overførsler Websteder, der leverer uautoriseret indhold til download. For eksempel websteder for fildeling og piratsoftware.
Had Websteder, der opfordrer til vold mod mennesker eller personer baseret på for eksempel race, køn, religion eller seksuel orientering.
Dating Websteder, der leverer en portal til at finde en romantisk eller seksuel partner.
Sociale netværk Websteder, hvor mennesker kan skabe forbindelse med hinanden, for eksempel websteder for sociale medier.
Ukendt Websteder, der er nye eller ukendte for vores webfiltre. Indholdet af disse websteder kan ikke bekræftes.
Forstyrrende Websteder, der indeholder billeder, videoer, spil eller tilbyder indhold, der er chokerende eller skræmmende. Omfatter også andet indhold, for eksempel kulte og det okkulte, som yngre børn kan finde forstyrrende.
Gambling Websteder, hvor man kan vædde online med rigtige penge eller på kredit. For eksempel websteder for onlinegambling og lotterier.
Ulovlig Websteder, hvor man kan få adgang til uautoriseret indhold.
Vold Websteder, der kan indeholde voldelige billeder eller videoer.
Våben Websteder, der indeholder oplysninger om våben eller sælger materialer, der kan bruges som våben. For eksempel knive, bomber og pistoler, herunder legetøjspistoler.
Indkøb og auktioner Websteder med onlineauktioner og -indkøb, hvor man kan købe eller byde på produkter og tjenester.
Anonymiseringsprogrammer Websteder, der leverer anonym kommunikation, der ikke kan spores, via internettet.
Sign In or Register to comment.