Vilka innehållstyper finns det för Innehållsfiltrering i Familjeregler?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Med Innehållsfiltrering i Familjeregler kan du blockera åtkomsten till flera innehållstyper. De olika innehållstyperna förklaras närmare i följande tabell.

Innehållstyp Definition
Vuxeninnehåll Webbplatser som är riktade till en vuxen publik (över 18 år) och innehåller bilder, videor eller information med sexuellt innehåll som nakenhet och sexuellt beteende.
Droger Webbplatser som innehåller information om att köpa, odla eller sälja illegala droger eller andra kontrollerade ämnen.
Alkohol och tobak Webbplatser som visar eller på något sätt gynnar användning av alkoholhaltiga drycker, rökning eller tobaksprodukter. Till exempel webbplatser för barer och nattklubbar.
Illegala nedladdningar Webbplatser som möjliggör nedladdning av obehörigt innehåll. Till exempel webbplatser för fildelning och piratkopiering av programvara.
Hat Webbplatser som uppmuntrar till våld mot grupper eller personer baserat på, till exempel, etniskt ursprung, kön, religion eller sexuell läggning.
Dejting Webbplatser som fungerar som en portal för att hitta en partner för ett romantiskt eller sexuellt förhållande.
Sociala nätverk Webbplatser där personer kan komma i kontakt med varandra, till exempel sociala mediewebbplatser.
Okänd Webbplatser som är nya eller okända för våra webbfilter. Innehållet på dessa webbplatser kan inte bekräftas.
Störande Webbplatser som innehåller bilder, videor, spel eller erbjuder innehåll som är skrämmande eller stötande. Inkluderar även innehåll, till exempel kulter och det ockulta, som kan vara upprörande för yngre barn.
Hasardspel Webbplatser där personer kan satsa riktiga pengar eller krediter online. Till exempel onlinehasardspel och lotteriwebbplatser.
Olaglig Webbplatser där personer kan få åtkomst till obehörigt innehåll.
Våld Webbplatser som innehåller våldsamma bilder eller videor.
Vapen Webbplatser som innehåller information om vapen eller säljer material som kan användas som vapen. Till exempel knivar, bomber och skjutvapen, inklusive leksaksvapen.
Shopping och auktioner Webbplatser för onlineauktioner och -shopping där personer kan köpa eller lägga bud på produkter och tjänster.
Anonymiseringstjänster Webbplatser som möjliggör anonym och icke-spårbar kommunikation via internet.
Sign In or Register to comment.