Om förnyelse av F-Secure Internet Security

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

När din F-Secure Internet Security-prenumeration är i förnyelsestadiet visas påminnelser om förnyelse i produkten, och du får även påminnelser från oss via e-post om du har tillhandahållit oss med din e-postadress.

Dessa påminnelser skickas baserat på inköpsdatumet för produkten, inte på det datum då du installerade produkten och aktiverade prenumerationen.

När din prenumeration löper ut får du en sista förnyelsepåminnelse via e-post.

När börjar påminnelserna?

  • 45 dagar innan produktprenumerationen löper ut kommer en liten påminnelse om att Förnya prenumeration att dyka upp i produkten. Påminnelsen talar om för dig hur många dagar du har kvar på din prenumeration, och den dyker upp igen när du startar eller startar om datorn.
  • 45 dagar innan prenumerationen löper ut dyker länken Förnya upp längst upp i produktens huvudvy.
  • 40 dagar innan produkten löper ut börjar vi skicka e-postpåminnelser till dig.
  • 7 dagar innan prenumerationen löper ut dyker en större förnyelsepåminnelse upp i produkten. Den visas en gång var sjätte timme eller efter varje inloggning eller omstart. Den talar även om för dig hur många dagar du har kvar av prenumerationen.

När ska jag förnya?

Du kan förnya prenumerationen när som helst under förnyelseperioden.

Om du förnyar produkten innan den befintliga prenumerationen upphör, kommer du inte att förlora några dagar. Den nya prenumerationsperioden börjar först när den befintliga perioden har löpt ut.

När du har förnyat din prenumeration försvinner förnyelsepåminnelserna i produkten och du får inte längre påminnelser via e-post.

Note: Om du förnyar din prenumeration i tid ser du till att din dator förblir skyddad.

Var kan jag se prenumerationsinformationen?

Du hittar din prenumerationsinformation genom att gå till Inställningar > Support och titta under Prenumerationsinformation i produkten.