Mitä sisältötyyppejä perhesääntöjen sisällönsuodatukseen kuuluu?

This discussion has a more recent version.

Perhesääntöjen sisällönsuodatuksella voit estää useita sisältötyyppejä. Eri sisältötyypit on kuvattu seuraavassa taulukossa.

Sisältötyyppi Määritelmä
Aikuisille tarkoitettu sisältö Aikuisille (vähintään 18-vuotiaille) tarkoitetut sivustot, joilla on seksuaalista sisältöä, kuten alastomuutta ja seksiä, esittäviä kuvia, videoita tai tietoa.
Huumeet Sivustot, joilla on tietoa laittomien huumeiden tai muiden valvottavien aineiden ostamisesta, kasvattamisesta tai myymisestä.
Alkoholi ja tupakka Sivustot, joilla esitellään tai myydään alkoholia tai tupakkaa ja tupakointivälineitä. Esimerkiksi baarien ja yökerhojen sivustot.
Laittomat lataukset Sivustot, joilta saa ladattua sisältöä luvattomasti. Esimerkiksi tiedostonjakoon ja ohjelmistojen piratointiin erikoistuneet sivustot.
Vihapuhe Sivustot, joilla saatetaan yllyttää väkivaltaan esimerkiksi ihonvärin, sukupuolen, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.
Treffipalvelut Sivustot, jotka toimivat romanttisen tai seksuaalisen kumppanin välitysportaalina.
Yhteisöpalvelut Sivustot, joilla ihmiset voivat olla yhteydessä toisiinsa, kuten sosiaalisen median sivustot.
Tuntematon Sivustot, jotka ovat uusia tai joita Web-suodattimemme eivät tunne. Näiden sivustojen sisältöä ei voida vahvistaa.
Häiritsevä sisältö Sivustot, joilla on järkyttäviä tai pelottavia kuvia, videoita, pelejä tai muuta sisältöä. Myös esimerkiksi kultteihin tai okkultismiin liittyvä sisältö, josta nuoremmat lapset saattavat järkyttyä.
Uhkapelit Sivustot, joilla voi lyödä vetoa rahasta tai luotolla. Esimerkiksi vedonlyöntisivustot ja lottosivustot.
Laiton sisältö Sivustot, joilla voi käyttää sisältöä luvattomasti.
Väkivalta Sivustot, joilla on väkivaltaa kuvaavia kuvia tai videoita.
Aseet Sivustot, joilla on tietoja aseista tai joilla myydään aseina käytettävissä olevaa materiaalia. Esimerkiksi veitset, pommit ja aseet, leikkiaseet mukaan lukien.
Ostaminen ja huutokaupat Online-huutokauppa- ja ostossivustot, joilla voi ostaa tuotteita tai palveluja tai käydä huutokauppaa niistä.
Anonymisoijat Sivustot, jotka muuttavat Internet-tietoliikenteen nimettömäksi ja jäljittämättömäksi.