Tietoja F-Secure Internet Security -tilausten uusimisesta

This discussion has a more recent version.

Kun on tullut aika uusia F-Secure Internet Security -tilauksesi, tuotteessa alkaa näkyä uusimismuistutuksia, ja saat myös sähköpostiin muistutuksia, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi meille.

Nämä muistutukset perustuvat tuotteen ostopäivään, eivät tuotteen asennuspäivään ja tilauksen aktivointipäivään.

Kun tilauksesi umpeutuu, saat vielä viimeisen muistutuksen sähköpostiisi.

Milloin muistutukset alkavat?

  • 45 päivää ennen tuotetilauksen umpeutumista tuotteeseen tulee näkyviin pieni tilauksen uusimisesta ilmoittava muistutus. Tämä muistutus kertoo, kuinka monta päivää tilausta on vielä jäljellä, ja tulee uudelleen näkyviin tietokoneen käynnistämisen tai uudelleenkäynnistämisen yhteydessä.
  • Uusimislinkki tulee näkyviin tuotteen päänäkymän yläosaan 45 päivää ennen tilauksen umpeutumista.
  • Alamme lähettää sähköpostimuistutuksia 40 päivää ennen tilauksen umpeutumista.
  • 7 päivää ennen tilauksen umpeutumista tuotteeseen tulee näkyviin suurempi uusimisesta ilmoittava muistutus. Tämä muistutus tulee näkyviin 6 tunnin välein tai aina kirjautumisen tai uudelleenkäynnistämisen yhteydessä. Se kertoo myös, kuinka monta päivää tilausta on vielä jäljellä.

Milloin tilaus pitäisi uusia?

Voit uusia tilauksen milloin tahansa uusimisjakson aikana.

Jos uusit tuotteen ennen tilauksen päättymistä, et menetä päiviä aiemmasta tilauksesta. Uusi tilausjakso alkaa vasta sitten, kun aiempi on päättynyt.

Kun olet uusinut tilauksesi, uusintamuistutukset poistuvat tuotteesta, eikä sähköpostimuistutuksia lähetetä enää.

Huomautus: Kun uusit tilauksesi ajoissa, tietokoneesi pysyy suojattuna.

Mistä näen tilaustiedot?

Jos haluat selvittää tilaustietosi, valitse Asetukset > Tuki ja sitten tuotteen Tilaustiedot.

Sign In or Register to comment.