Microsoft Windowsin Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansion tyhjentäminen

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Microsoft Windows -tietokonejärjestelmien Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansiossa on tiedostoja, kuten kuvia, HTML-sivuja, ohjelmatiedostoja ja komentosarjatiedostoja, jotka Internet Explorer on ladannut käyttäjän avaamista sivustoista. Joskus F-Secure-tuote saattaa havaita viruksia ja mainosohjelmia kansion sisällä.

Tässä artikkelissa on kuvaus siitä, mitä voit tehdä, jos Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansiosta löytyy haittaohjelma.

Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansion sijainti

Windows 7

  • C:\Users\<käyttäjänimi>\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5
  • C:\Users\<käyttäjänimi>\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IE5

Windows 8, 8.1 ja 10

  • C:\Users\<käyttäjänimi>\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache

Huomautus: Nämä tiedostot ovat piilotettuja järjestelmätiedostoja. Näiden tiedostojen käyttäminen edellyttää, että kansion asetuksiin tehdään muutoksia.

Tiedostojen poistaminen Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansiosta

Jos Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansio sisältää haittaohjelmia, suosittelemme, että poistat kaikki kansiossa olevat tiedostot. Koska tiedostot ovat vain välimuistiin asetettuja kopioita, varsinaisia tietoja ei menetetä.

Tiedostojen poistaminen (Windows 7, 8, 8.1 ja 10):

  1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Internet-asetukset. Internet-ominaisuudet -valintaikkuna tulee näkyviin.
  2. Valitse Yleiset-välilehden Selaushistoria-kohdan Poista...-painike. Selaushistorian poistaminen -valintaikkuna tulee näkyviin.
  3. Valitse Väliaikaiset Internet-tiedostot ja verkkosivustojen tiedostot -valintaruutu ja napsauta Poista, jos haluat poistaa kaikki verkkosivujen, kuvien ja median kopiot, jotka on tallennettu nopeampaa katsomista varten.
Sign In or Register to comment.