Om aviseringar i F-Secure SENSE för Android

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Appen F-Secure SENSE skickar aviseringar för vissa appaktiviteter. Aviseringar från SENSE-appen är PÅ som standard.

När du får en avisering visas en indikeringsikon i telefonens statusfält.För att se mer information om aviseringen öppnar du aviseringspanelen genom att dra statusfältet nedåt. Se hela avsieringen genom att dra nedåt med två fingrar eller genom att trycka på nedåtpilen.

Precis som för alla andra appar på din Android-enhet kan du anpassa aviseringsinställningarna för SENSE-appen.För att komma åt aviseringsinställningarna för SENSE trycker du och håller ned antingen på SENSE-aviseringen, eller öppnar aviseringsinställningar för SENSE-appen från systeminställningarna, beroende på enhet.

Android 8.0 och senare har aviseringskategorier som kan ändras och aktiveras var för sig. För att visa kategorispecifika aviseringsinställningar trycker du på önskad aviseringskategori.SENSE-appen har för närvarande följande tre kategorier:

  • App-säkerhetsaviseringar – visas bara om skadeprogram har upptäckts på enheten.
  • App-säkerhet – kontinuerlig avisering som ger information om anslutning till SENSE-nätverk.
  • Genomsökning pågår – visas bara när genomsökning pågår.

Anm: När F- Secure gör ändringar i aviseringsfunktionen och uppdaterar F-Secure SENSE-appen kan användare se följande systemmeddelande på inställningssidan för app-aviseringar:

1 kategori borttagen
Det här standardsystemmeddelandet kräver ingen åtgärd från användaren.
Sign In or Register to comment.