Tietoja F-Secure SENSE for Android -ilmoituksista

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE -sovellus lähettää ilmoituksia tietyistä sovellustapahtumista.SENSE-sovelluksen ilmoitukset ovat KÄYTÖSSÄ oletusarvon mukaan.

Kun saat ilmoituksen, puhelimesi tilarivillä näkyy ilmaisinkuvake.Voit saada lisätietoja ilmoituksesta avaamalla ilmoituspaneelin vetämällä tilapalkkia alaspäin.Laajenna ilmoitus vetämällä sitä alaspäin kahdella sormella tai napauttamalla alanuolta.

Voit mukauttaa SENSE-sovelluksen ilmoitusasetuksia, kuten muidenkin Android-laitteidesi sovellusten asetuksia.Laitteesta riippuen voit käyttää SENSE-ilmoitusasetuksia joko napauttamalla SENSE-ilmoitusta ja pitämällä sitä painettuna tai avaamalla SENSE-sovelluksen ilmoitusasetukset järjestelmäasetuksista.

Android 8.0:n ja myöhempien versioiden ilmoitusluokkia voi säätää ja ottaa käyttöön toisistaan riippumatta.Voit tutkia luokkakohtaisia ilmoitusasetuksia napauttamalla haluamaasi ilmoitusluokkaa.SENSE-sovelluksessa on tällä hetkellä seuraavat kolme luokkaa:

  • Sovelluksen suojaushälytykset – Näytetään vain, kun haittaohjelmia havaitaan laitteella.
  • Sovelluksen suojaus – Jatkuva ilmoitus, joka antaa tietoja SENSE-verkon yhteydestä.
  • Tarkistus käynnissä – Näytetään vain, kun tarkistus on käynnissä.

Huomautus: Kun F-Secure tekee muutoksia ilmoitusominaisuuteen ja päivittää F-Secure SENSE -sovelluksen, käyttäjät voivat nähdä seuraavan järjestelmäviestin sovellusilmoitusten asetussivulla:

1 luokka poistettu
Tämä on järjestelmän oletusviesti, joka ei edellytä toimia käyttäjältä.
Sign In or Register to comment.