F-Secure SENSE og støtte for Mac

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Merk: Denne artikkelen er bare aktuell for deg hvis du bruker den frittstående versjonen av F-Secure SENSE (ikke som del av F-Secure TOTAL-pakken).

Vi har nylig sluppet en ny versjon av SENSE, som nå inkluderer støtte for macOS 10.10 og nyere. Med denne oppdateringen tilbyr SENSE beskyttelse for alle Windows PC-, Mac- og Android-enheter i det tilkoblede hjemmet. Dette betyr at du nå kan installere SENSE-appen på Mac-enhetene dine til privat bruk.

SENSE-appen for Mac sørger for et ekstra lag med beskyttelse og kan installeres på opptil 25 Mac-enheter. Hvis du også har Windows PC-enheter med SENSE-appen installert i SENSE-nettverket, kan du installere SENSE-appen på både Windows PC- og Mac-enheter innenfor grensen på 25 enheter. Du kan for eksempl installere SENSE-appen på 20 Mac-enheter og 5 Windows PC-enheter. I tillegg kan du også ha et ubegrenset antall Android- og iOS-enheter i SENSE-nettverket.

Hvis du overskrider denne grensen for skrivebordsenheter, eller har andre spørsmål om dette emnet, tar du kontakt med kundestøtte.