F-Secure SENSE og Mac-understøttelse

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Bemærk: Denne artikel gælder kun for dig, hvis du bruger den enkeltstående version af F-Secure SENSE (ikke en del af F-Secure TOTAL-pakken).

Vi har for nylig udgivet en ny version af SENSE, som nu omfatter understøttelse til macOS 10.10 eller nyere. Med denne opdatering giver SENSE beskyttelse til alle dine Windows-pc-, Mac- og Android-enheder i dit forbundne hjem. Det betyder, at du nu kan installere SENSE-appen til personlig brug på dine Mac-enheder.

SENSE-appen til Mac giver et ekstra lag beskyttelse og kan installeres på op til 25 Mac-enheder. Hvis du også har Windows-pc-enheder med SENSE-appen installeret på dit SENSE-netværk, kan du installere SENSE-appen på både dine Windows-pc- og Mac-enheder op til grænsen på 25 enheder. Du kan for eksempel installere SENSE-appen på 20 Mac-enheder og 5 Windows-pc-enheder. Du har derudover et ubegrænset antal Android- og iOS-enheder i dit SENSE-netværk.

Hvis du overskrider denne grænse på dine stationære enheder eller har andre spørgsmål angående dette emne, bedes du kontakte kundesupport.