Anbefalinger angående udeladelser i F-Secure-produkter

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Denne artikel indeholder F-Secures anbefaling i forhold til udeladelser i alle F-Secure-produkter til slutpunktsbeskyttelse, herunder Client Security og Server Security.

Udeladelser er altid potentielle angrebsvektorer. En hacker kan muligvis regne ud, hvordan listen over udeladelser skal læses, og bruge disse oplysninger til at kompromittere et system. Derfor anbefaler vi kun, at der anvendes udeladelser under følgende omstændigheder:

  1. Ydelsesproblemer med programmer, der skyldes antivirusprogrammer. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter F-Secures kundeservice, så vi kan undersøge problemet og om muligt udgive en rettelse for at afhjælpe problemet.
  2. Registrering af falske positiver. Når du oplever en falsk positiv, kan den berørte fil udelades midlertidigt, indtil F-Secure korrigerer registreringen af den falske positive. Hvis du oplever en falsk positiv, bedes du sende en prøvefil til F-Secure via Send en prøvefil.

For at opsummere: Hvis et givet program, der kører på en server eller arbejdsstationer, fungerer uden problemer, er udeladelser ikke nødvendige. Hvis det er nødvendigt at anvende udeladelser, henvises der til den pågældende softwareleverandør for at bruge dennes anbefalinger. For eksempel har Microsoft denne anbefaling for virksomhedscomputere, der kører Windows:Anbefalinger i forbindelse med virusscanning på firmacomputere, der kører understøttede versioner af Windows