F-Secure SENSE- och Mac-support

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Anm: Den här artikeln är enbart tillämplig för dig om du använder den fristående versionen av F-Secure SENSE (inte del av F-Secure TOTAL-paketet).

Vi har nyligen släppt en ny version av SENSE, som nu omfattar stöd för macOS 10.10 eller senare. Med den här uppdateringen erbjuder SENSE skydd för alla dina Windows PC-, Mac- och Android-enheter i ditt anslutna hem. Detta innebär att du nu kan installera SENSE-appen för personligt bruk på dina Mac-enheter.

SENSE-appen för Mac säkerställer ett extra skyddslager och kan installeras på upp till 25 Mac-enheter. Om du även har Windows PC-enheter med SENSE-appen installerad i ditt SENSE-nätverk kan du installera SENSE-appen på både dina Windows PC- och Mac-enheter upp till gränsen på 25 enheter. Du kan till exempel installera SENSE-appen på 20 Mac-enheter och 5 Windows PC-enheter och utöver det har du ett obegränsat antal Android- och iOS-enheter inom ditt SENSE-nätverk.

Om du överskrider den här gränsen på dina skrivbordsenheter eller har andra frågor om det här ämnet kontaktar du kundsupport.