Mikä on My F-Securen kaksivaiheinen tunnistautuminen?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Kaksivaiheinen tunnistautuminen on ominaisuus, joka lisää uuden suojaustason My F-Secure -tilillesi. Tämä uusi suojaustaso varmistaa, että kukaan muu ei voi kirjautua tilille sinuksi tekeytyen, vaikka olisi saanut salasanasi selville.

Kun sinä yrität tai joku muu yrittää kirjautua tilillesi, kaksivaiheinen tunnistautuminen pyytää sinulta kahta asiaa, jotka vain sinun tulisi tietää. Nämä ovat salasana ja ainutlaatuinen suojauskoodi. Suojauskoodi luodaan mobiililaitteellesi asennetulla todennusohjelmistolla, kuten Google Authenticatorilla tai Duo Mobilella.

Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on käytössä, tarvitset suojauskoodin aina, kun kirjaudut sisään. Saat tämän suojauskoodin mobiilisovelluksesta. My F-Secure -tilin kaksivaiheisessa tunnistautumisessa on joukko palautuskoodeja, jotka voit tallentaa säilöön erikseen. Nämä koodit varmistavat, että voit käyttää tiliäsi ilman todennussovellusta esimerkiksi siinä tapauksessa, että kadotat mobiililaitteen, jolla suojauskoodi luodaan.

Huomautus: Muista pitää nämä koodit turvassa ja varmista, että vain sinä voit käyttää niitä. Voit käyttää kutakin koodia vain kerran ja vain siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät luettelossa.

Sign In or Register to comment.