Så installerar du SENSE-appen på din PC eller Mac

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Anm: Den här artikeln är enbart tillämplig för dig om du använder den fristående versionen av F-Secure SENSE (inte del av F-Secure TOTAL-paketet). Om du har köpt SENSE med F-Secure TOTAL-paketet och vill installera slutpunktsskydd på dina skrivbordsenheter läser du artikeln Hur börjar jag använda F-Secure TOTAL?

Startsidan för F-Secure SENSE innehåller länkar till skyddsprogramvaran för dina PC- och Mac-datorer. SENSE för Windows och SENSE för Mac skyddar dina enheter även när de inte är anslutna till SENSE-nätverket.

Anm: Om du redan använder en säkerhetsprodukt från F-Secure, som SAFE, TOTAL eller Internet Security, på din PC eller Mac, behöver du inte installera SENSE på enheten.

I den här artikeln antar vi att du, innan du börjar installera SENSE-appen på din PC eller Mac, har installerat SENSE-appen på din Android- eller iOS-enhet och slutfört installationen och konfigurationen av SENSE-routern. För att sedan installera SENSE-appen på din PC eller Mac gör du följande:

  1. Anslut din PC eller Mac till SENSE-nätverket.
  2. Öppna webbläsaren på din PC eller Mac, ange 192.168.71.1 i adressfältet och tryck på Retur.
  3. Bläddra nedåt på sidan och välj antingen Ladda ned för Windows eller Ladda ned för Mac.
  4. I mappen Nedladdningar (tryck på Ctrl+J för att enkelt komma åt den) klickar du på den nedladdade filen för att installera appen.