SENSE-sovelluksen asentaminen PC:lle tai Macille

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Huomautus: Tämä artikkeli koskee sinua vain, jos käytät F-Secure SENSEn erillisversiota (joka ei ole osa F-Secure TOTAL -pakettia). Jos olet ostanut SENSEn F-Secure TOTAL -paketin osana ja haluat asentaa päätepisteiden suojauksen pöytäkonelaitteisiisi, katso lisätietoja artikkelista Miten F-Secure TOTAL otetaan käyttöön?

F-Secure SENSE -aloitussivulla on linkkejä PC- ja Mac-tietokoneiden suojausohjelmistoja varten. Windows- ja Mac-alustojen SENSE suojaa laitteita silloinkin, kun niitä ei ole yhdistetty SENSE-verkkoon.

Huomautus: Jos PC- tai Mac-tietokoneellasi on jo käytössä jokin F-Secure -suojaustuote, kuten SAFE, TOTAL tai Internet Security, sinun ei tarvitse asentaa SENSEä laitteellesi.

Tässä artikkelissa oletetaan, että olet asentanut SENSE-sovelluksen Android- tai iOS-laitteelle ja viimeistellyt SENSE-reitttimen asennuksen ja määrityksen, ennen kuin aloitat SENSE-sovelluksen asentamisen PC- tai Mac-tietokoneelle. Kun näin on, voit asentaa SENSE-sovelluksen PC:lle tai Macille seuraavasti:

  1. Yhdistä PC- tai Mac-tietokoneesi SENSE-verkkoon.
  2. Avaa selain PC:llä tai Macilla ja kirjoita osoiteriville 192.168.71.1 ja paina Enter.
  3. Vieritä sivun alareunaan ja valitse joko Lataa Windowsille tai Lataa Macille.
  4. Napsauta ladattua tiedostoa Lataukset-kansiosta (voit myös käyttää pikanäppäintä Ctrl+J) sovelluksen asentamiseksi.