Hoe installeer ik F-Secure KEY (TOTAL) op mijn Mac?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Met F-Secure TOTAL hangt het aantal KEY-licenties af van uw TOTAL-abonnement. Als u bijvoorbeeld een abonnement voor vijf apparaten hebt, kunnen vijf verschillende gebruikers KEY op hun apparaten gebruiken. Deze vijf gebruikers kunnen vervolgens hun wachtwoorden met een onbeperkt aantal apparaten synchroniseren.

Voordat u F-Secure KEY op uw Mac installeert, moet u uw Mijn F-Secure-account gereed hebben.

Opmerking: Als u KEY al hebt geïnstalleerd en hebt geüpgraded naar een TOTAL-abonnement, activeert u als volgt uw TOTAL-abonnement in de KEY-app, zoals beschreven in het artikel Ik heb KEY al geïnstalleerd. Hoe begin ik KEY te gebruiken na een upgrade naar TOTAL?

 1. Meld u aan bij uw Mijn F-Secure-account.
 2. Selecteer in Mijn F-Secure TOTAL-apps in de bovenste balk.
 3. Selecteer op het Mijn F-Secure-dashboard KEY.
 4. Selecteer KEY nu installeren (of Op een ander apparaat installeren).
 5. Selecteer Mijn apparaat en klik op Doorgaan.
 6. Selecteer Deze computer en selecteer vervolgens Downloaden voor Mac.
 7. Open de map Downloads, dubbelklik op het bestand en sleep het F-Secure KEY-pictogram naar de map Toepassingen om de installatie te starten.
 8. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op de KEY-app om deze te openen. Selecteer vervolgens KEY gebruiken. Het venster Activeren wordt geopend.
 9. Wanneer het venster Nieuw apparaat naam geven wordt geopend, typt u de naam van uw apparaat en selecteert u Doorgaan.
 10. Als dit de eerste keer is dat u KEY installeert, selecteert u Hoofdwachtwoord maken:
  1. Voer een sterk hoofdwachtwoord in.
  2. Herhaal het hoofdwachtwoord om het te bevestigen.
  3. Selecteer Accepteren en doorgaan. U hebt nu KEY op uw Mac geïnstalleerd en u kunt beginnen door uw wachtwoorden en andere gegevens in KEY in te voeren.
 11. Als u uw wachtwoorden ook op uw andere apparaten beschikbaar wilt hebben, moet u verbinding maken met uw apparaten. Doe hiervoor op elk apparaat het volgende:
  1. Installeer KEY op het apparaat via onze website of een relevante appstore.
  2. Open KEY op het apparaat waarop KEY al is geïnstalleerd en ga naar Verbinding maken met apparaten. De pagina Verbinding maken met apparaten wordt geopend en geeft een synchronisatiecode (één minuut geldig).
  3. Ga op het nieuwe apparaat naar Verbinding maken met apparaten en voer deze code in het veld Synchronisatiecode invoeren in en selecteer Verbinding maken.
  4. Voer uw huidige hoofdwachtwoord in en selecteer OK. Vanaf nu worden uw wachtwoorden automatisch tussen deze twee apparaten gesynchroniseerd.