Ik heb al een F-Secure SENSE-router. Kan ik deze toevoegen aan mijn TOTAL-abonnement?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

U ontvangt nu bij F-Secure TOTAL nu ook de SENSE-router voor thuisbescherming. Ook nieuw bij TOTAL is F-Secure KEY: een eenvoudige wachtwoordmanager waarmee u wachtwoorden veilig kunt opslaan.

Als u de F-Secure SENSE-router al hebt en ook interesse hebt in F-Secure TOTAL: wij bieden u TOTAL nu zes maanden gratis aan, waarbij u bovendien zowel de nieuw toegevoegde KEY, thuisbescherming, als F-Secure FREEDOME VPN ontvangt.

Om dit te activeren neemt u contact op met de klantenondersteuning van F-Secure met vermelding van het serienummer van uw SENSE-router en het e-mailadres waarmee u toegang tot uw Mijn F-Secure-account hebt. Vervolgens zullen wij het regelen. Uw SENSE-router wordt aan uw TOTAL-abonnement toevoegd, zodat u al uw F-Secure-producten in Mijn F-Secure kunt beheren.

Belangrijk: Als uw huidige SENSE Router-abonnement langer is dan de gratis TOTAL-aanbieding van zes maanden, wordt de lengte van uw SENSE Router-abonnement gesynchroniseerd met het TOTAL-abonnement. Met andere woorden, als u uw huidige SENSE Router-abonnement wilt behouden tot de oorspronkelijke vervaldatum, voegt u uw SENSE Router-abonnement pas toe aan uw TOTAL-abonnement wanneer uw huidige SENSE Router-abonnement bijna ten einde is.