Jeg har SENSE-ruteren fra før. Kan jeg legge den inn i TOTAL-abonnementet?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure TOTAL leveres nå med SENSE-ruterens hjembeskyttelse. F-Secure KEY - en enkel passordbehandler for sikker lagring av passord - er også ny i TOTAL.

Hvis du allerede har F-Secure SENSE-ruteren og ønsker F-Secure TOTAL i tillegg, tilbyr vi deg nå 6 måneder med TOTAL gratis. Det inkluderer den nye KEY og hjembeskyttelse, i tillegg til F-Secure FREEDOME VPN.

Alt du må gjøre for at vi skal aktivere og ordne dette for deg, er å kontakte kundestøtte hos F-Secure, oppgi serienummeret til SENSE-ruteren og e-postadressen du bruker for å få tilgang til My F-Secure-kontoen. Vi vil legge til SENSE-ruteren i TOTAL-abonnementet, slik at du kan administrere alle F-Secure-produktene i My F-Secure.

Viktig: Hvis det gjeldende SENSE-ruterabonnementet er lengre enn det gratis seksmåneders TOTAL-tilbudet, vil lengden på SENSE-ruterabonnementet bli synkronisert med TOTAL-abonnementet. Hvis du ønsker å beholde det gjeldende SENSE-ruterabonnementet til den opprinnelige utløpsdatoen, kan du med andre ord legge til SENSE-ruteren i TOTAL-abonnementet først når det gjeldende SENSE-ruterabonnementet er i ferd med å utløpe.