Hur installerar jag F-Secure KEY (TOTAL) på min Mac?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Med F-Secure TOTAL fastställs antalet KEY-licenser av din prenumeration på TOTAL. Om du till exempel har en prenumeration för fem enheter kan fem olika användare använda KEY på sina enheter. Dessa fem användare kan synkronisera sina lösenord på ett obegränsat antal enheter.

Innan du installerar F-Secure KEY på din Mac måste du ha ett My F-Secure-konto.

Anm: Om du redan har KEY installerat och har uppgraderat till en prenumeration på TOTAL aktiverar du din TOTAL-prenumeration i KEY-appen enligt anvisningarna i Jag har redan KEY installerat. Hur använder jag KEY efter att ha uppgraderat till TOTAL?

 1. Logga in på ditt My F-secure-konto.
 2. I My F-Secure väljer du TOTAL-appar i det övre fältet.
 3. På My F-Secure-kontrollpanelen väljer du KEY.
 4. Välj Installera KEY nu (eller Installera på en annan enhet).
 5. Välj Min enhet och klicka på Fortsätt.
 6. Välj Den här datorn och sedan Ladda ned för Mac.
 7. Leta reda på installationsfilen i mappen Nedladdningar, dubbelklicka på den och dra F-Secure KEY-ikonen till mappen Program för att påbörja installationen.
 8. När installationen har slutförts klickar du på KEY-appen för att öppna den och väljer sedan Börja använda KEY. Fönstret Aktivera öppnas.
 9. När fönstret Namnge ny enhet öppnas skriver du in namnet på din enhet och väljer Fortsätt.
 10. Om det här är din första KEY-installation väljer du Skapa huvudlösenord:
  1. Ange ett starkt huvudlösenord.
  2. Upprepa huvudlösenordet för att bekräfta det.
  3. Välj Godkänn och fortsätt. Du har nu installerat KEY på din Mac och kan börja ange lösenord och andra uppgifter i KEY.
 11. För att dina lösenord ska bli tillgängliga även på dina andra enheter måste du ansluta dem. Det gör du genom att göra följande på samtliga enheter:
  1. Installera KEY från vår webbplats eller en relevant appbutik på enheten.
  2. Öppna KEY på den enhet som redan har KEY installerat och gå till Anslutna enheter. Sidan Anslut enheter öppnas och visar synkroniseringskoden (giltig i en minut).
  3. På den nya enheten går du till Anslut enheter, anger den här koden i fältet Ange synkroniseringskod och väljer Anslut.
  4. Ange ditt aktuella huvudlösenord och välj OK. Från och med nu synkroniseras dina lösenord automatiskt mellan dessa två enheter.
Sign In or Register to comment.