Hur installerar jag F-Secure KEY (TOTAL) på min iPhone/iPad?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Med F-Secure TOTAL bestäms antalet KEY-licenser av din TOTAL-prenumeration. Om du till exempel har en prenumeration för fem enheter kan fem olika användare använda KEY på sina enheter. Dessa fem användare kan sedan synkronisera sina lösenord med ett obegränsat antal enheter.

Innan du installerar F-Secure KEY på din iPhone eller iPad måste du ha ett My F-Secure-konto.

Anm: Om du redan har KEY installerat och har uppgraderat till en prenumeration på TOTAL aktiverar du din TOTAL-prenumeration i KEY-appen enligt anvisningarna i Jag har redan KEY installerat. Hur använder jag KEY efter att ha uppgraderat till TOTAL?

 1. Logga in på ditt My F-secure-konto på din enhet.
 2. När du har loggat in trycker du på huvudmenyn längst upp till höger på sidan My F-Secure. Sidan för TOTAL-appar öppnas och visar alla tillgängliga TOTAL-appar. Via den här sidan kan du även få åtkomst till dina prenumerationsdetaljer och kontoinställningar.
 3. Välj KEY.
 4. Välj Installera KEY nu (eller Installera på en annan enhet).
 5. Välj Min enhet och sedan Fortsätt.
 6. Välj Den här enheten och sedan Installera från appbutik. App Store öppnas och visar installationssidan för lösenordshanteraren F-Secure KEY.
 7. Välj molnikonen för att påbörja installationen.
 8. När du har installerat KEY på enheten väljer du Öppna. KEY öppnas och visar en självstudiekurs om sina huvudfunktioner.
 9. Svep skärmen till vänster tills du kommer till sista sidan och välj sedan Kom igång. Sidan Välkommen till KEY öppnas.
 10. Om det här är din första KEY-installation väljer du Skapa huvudlösenord:
  1. Ange ett starkt huvudlösenord.
  2. Upprepa huvudlösenordet för att bekräfta det.
  3. Välj Godkänn och fortsätt. Du har nu installerat KEY på din enhet och kan börja ange lösenord och andra uppgifter i KEY.
 11. För att dina lösenord ska vara tillgängliga även på dina andra enheter måste du ansluta dina enheter, Gör följande på varje enhet för att göra detta:
  1. Installera KEY från vår webbplats eller en relevant appbutik på enheten.
  2. Öppna KEY på den enhet som redan har KEY installerat och gå till Anslutna enheter. Sidan Anslut enheter öppnas och visar synkroniseringskoden (giltig i en minut).
  3. På den nya enheten går du till Anslut enheter, anger den här koden i fältet Synkroniseringskod och väljer Anslut.
  4. Ange ditt aktuella huvudlösenord och välj OK. Från och med nu synkroniseras dina lösenord automatiskt mellan dessa två enheter.