Miten voin asentaa F-Secure KEYn (TOTAL) Macilleni?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Kun käytössäsi on F-Secure TOTAL, KEY-käyttöoikeuksien määrä määräytyy TOTAL-tilauksesi mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi viiden laitteen käyttöoikeus, se tarkoittaa, että viisi eri käyttäjää voivat käyttää KEYtä laitteillaan. Nämä viisi käyttäjää voivat tämän jälkeen synkronoida salasanansa rajoittamattoman laitemäärän kanssa.

Varmista, että My F-Secure -tilisi on käyttövalmis, ennen kuin aloitat F-Secure KEYn asentamisen Macillesi.

Huomautus: Jos KEY on jo asennettuna ja olet päivittänyt TOTAL-tilaukseen, voit aktivoida TOTAL-tilauksen KEY-sovelluksessa tavalla, joka on kuvattu artikkelissa Minulla on KEY jo asennettuna. Miten KEY otetaan käyttöön sen jälkeen, kun olen päivittänyt TOTAL-käyttäjäksi?

 1. Kirjaudu My F-Secure -tilillesi.
 2. Valitse My F-Secure -sivun yläpalkista TOTAL-sovellukset.
 3. Valitse My F-Secure -hallintapaneelista KEY.
 4. Valitse Asenna KEY nyt (tai Asenna toiseen laitteeseen).
 5. Valitse Oma laite ja sitten Jatka.
 6. Valitse Tämä tietokone ja valitse Lataa Macille.
 7. Aloita asennus etsimällä asennustiedosto Lataukset-kansiosta, napsauttamalla sitä ja vetämällä F-Secure KEY -kuvake Sovellukset-kansioon.
 8. Kun asennus on valmis, valitse Aloita KEYn käyttäminen. Aktivointi-ikkuna tulee näkyviin.
 9. Kun Nimeä uusi laite -ikkuna tulee takaisin, kirjoita laitteesi nimi ja valitse Jatka.
 10. Jos tämä on ensimmäinen KEY-asennuksesi, valitse Luo pääsalasana:
  1. Kirjoita vahva pääsalasana.
  2. Vahvista pääsalasana kirjoittamalla se uudelleen.
  3. Valitse Hyväksy ja jatka. Olet nyt asentanut KEYn Macillesi ja voit aloittaa salasanojen ja muiden tunnistetietojen kirjoittamisen KEY-ohjelmaan.
 11. Jotta salasanasi ovat käytettävissä myös muilla laitteillasi, yhdistä laitteesi. Voit tehdä tämän tekemällä seuraavat toimet kullakin laitteella:
  1. Asenna KEY laitteella verkkosivustoltamme tai laitteen sovelluskaupasta.
  2. Avaa KEY laitteella, johon KEY on jo asennettu, ja siirry kohtaan Yhdistetyt laitteet. Laitteiden yhdistämissivu avautuu ja näytössä näkyy synkronointikoodi (joka on kelvollinen minuutin ajan).
  3. Siirry Yhdistä laitteita -kohtaan uudella laitteita ja kirjoita tämä koodi synkronointikoodin kirjoituskenttään ja valitse Yhdistä.
  4. Kirjoita nykyinen pääsalasanasi ja valitse OK. Tästä lähtien salasanasi synkronoidaan automaattisesti näiden kahden laitteen välillä.