Miten voin asentaa F-Secure KEYn (TOTAL) iPhone/iPad-laitteeseeni?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure TOTALia käytettäessä KEY-käyttöoikeuksien määrä määräytyy TOTAL-tilauksesi mukaan.Jos sinulla esimerkiksi on viiden laitteen tilaus, viisi eri käyttäjää voi käyttää KEY-ohjelmistoa laitteillaan.Nämä viisi käyttäjää voivat sitten synkronoida salasanansa niin monen laitteen laitteen kanssa kuin haluavat.

Varmista, että My F-Secure -tilisi on käyttövalmis, ennen kuin aloitat F-Secure KEYn asentamisen iPhonellesi tai iPadillesi.

Huomautus: Jos KEY on jo asennettuna, kun päivität TOTAL-tilaukseen, voit aktivoida TOTAL-tilauksen KEY-sovelluksessa tavalla, joka on kuvattu artikkelissa Minulla on jo KEY asennettuna.Miten KEY otetaan käyttöön sen jälkeen, kun olen tehnyt päivityksen TOTAL-käyttäjäksi?

 1. Kirjaudu laitteellasi My F-Secure -tilillesi.
 2. Kun olet kirjautunut sisään, napauta päävalikkoa My F-Secure -sivun oikeasta yläkulmasta.TOTAL-sovellusten sivu avautuu näyttöön ja näyttää kaikki käytettävissäsi olevat TOTAL-sovellukset.Tämän sivun kautta voit käsitellä tilaustietojasi ja tilisi asetuksia.
 3. Valitse KEY.
 4. Valitse Asenna KEY nyt (tai Asenna toiseen laitteeseen).
 5. Valitse Oma laite ja valitse sitten Jatka.
 6. Valitse Tämä laite ja valitse sitten Asenna sovelluskaupasta. App Store aukeaa ja näyttää F-Secure KEYn salasanojen hallinnan asennussivun.
 7. Valitse pilvikuvake asennuksen aloittamiseksi.
 8. Kun KEY on asennettu laitteellesi onnistuneesti, valitse Avaa. KEY avautuu ja näyttöön tulee lyhyt opastus sen tärkeimmistä ominaisuuksista.
 9. Pyyhkäise näyttöä vasemmalle, kunnes näyttöön tulee viimeinen sivu. Valitse sitten aloittaminen. F-Secure KEYn aloitussivu avautuu näyttöön.
 10. Jos tämä on ensimmäinen KEY-asennuksesi, valitse Luo pääsalasana:
  1. Kirjoita vahva pääsalasana.
  2. Vahvista pääsalasana kirjoittamalla se uudelleen.
  3. Valitse Hyväksy ja jatka. Olet nyt asentanut KEYn laitteellesi ja voit aloittaa salasanojen ja muiden tunnistetietojen kirjoittamisen KEY-ohjelmaan.
 11. Jotta salasanasi olisivat käytettävissä myös muilla laitteilla, sinun on yhdistettävä laitteesi.Voit tehdä tämän tekemällä näin kullakin laitteella:
  1. Asenna KEY laitteella verkkosivustoltamme tai laitteen sovelluskaupasta.
  2. Avaa KEY laitteella, johon KEY on jo asennettu, ja siirry kohtaan Yhdistetyt laitteet. Laitteiden yhdistämissivu avautuu ja näytössä näkyy synkronointikoodi (joka on kelvollinen minuutin ajan).
  3. Siirry Yhdistä laitteita -kohtaan uudella laitteella ja kirjoita tämä koodi synkronointikoodin kirjoituskenttään ja valitse Yhdistä.
  4. Kirjoita nykyinen pääsalasanasi ja valitse OK. Tästä lähtien salasanasi synkronoidaan automaattisesti näiden kahden laitteen välillä.