Miten voin asentaa F-Secure KEYn (TOTAL) Android-laitteeseeni?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Kun käytössäsi on F-Secure TOTAL, KEY-käyttöoikeuksien määrä määräytyy TOTAL-tilauksesi mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi viiden laitteen käyttöoikeus, se tarkoittaa, että viisi eri käyttäjää voivat käyttää KEYtä laitteillaan. Nämä viisi käyttäjää voivat tämän jälkeen synkronoida salasanansa rajoittamattoman laitemäärän kanssa.

Varmista, että My F-Secure -tilisi on käyttövalmis, ennen kuin aloitat F-Secure KEYn asentamisen Android-laitteellesi.

Huomautus: Jos KEY on jo asennettuna ja olet päivittänyt TOTAL-tilaukseen, voit aktivoida TOTAL-tilauksen KEY-sovelluksessa tavalla, joka on kuvattu artikkelissa Minulla on KEY jo asennettuna. Miten KEY otetaan käyttöön sen jälkeen, kun olen päivittänyt TOTAL-käyttäjäksi?

 1. Kirjaudu Android-laitteellasi My F-Secure -tilillesi.
 2. Kun olet kirjautunut sisään, napauta päävalikkoa My F-Secure -sivun oikeasta yläreunasta. TOTAL-sovellussivu tulee näyttöön ja näyttää kaikki käytettävissäsi olevat TOTAL-sovellukset. Tällä sivulla voit myös käyttää tilaustietojasi ja tilitietojasi.
 3. Valitse KEY.
 4. Valitse Asenna KEY nyt (tai Asenna toiseen laitteeseen).
 5. Valitse Oma laite ja valitse sitten Jatka.
 6. Valitse Tämä laite ja valitse sitten Asenna sovelluskaupasta. Google Play Kauppa aukeaa ja näyttää F-Secure KEYn salasanojen hallinnan asennussivun.
 7. Valitse Install (Asenna).
 8. Kun KEY on asennettu laitteellesi onnistuneesti, valitse Avaa. KEY avautuu ja näyttöön tulee lyhyt opastus sen tärkeimmistä ominaisuuksista.
 9. Pyyhkäise näyttöä vasemmalle, kunnes näyttöön tulee viimeinen sivu. Valitse sitten aloittaminen. F-Secure KEYn aloitussivu avautuu näyttöön.
 10. Valitse Aktivoi.
 11. Kun Nimeä uusi laite -ikkuna tulee takaisin, kirjoita laitteesi nimi ja valitse Jatka.
 12. Jos tämä on ensimmäinen KEY-asennuksesi, valitse Luo pääsalasana:
  1. Kirjoita vahva pääsalasana.
  2. Vahvista pääsalasana kirjoittamalla se uudelleen.
  3. Valitse Hyväksy ja jatka. Olet nyt asentanut KEYn laitteellesi ja voit aloittaa salasanojen ja muiden tunnistetietojen kirjoittamisen KEY-ohjelmaan.
 13. Jotta salasanasi ovat käytettävissä myös muilla laitteillasi, yhdistä laitteesi. Voit tehdä tämän tekemällä seuraavat toimet kullakin laitteella:
  1. Asenna KEY laitteella verkkosivustoltamme tai laitteen sovelluskaupasta.
  2. Avaa KEY laitteella, johon KEY on jo asennettu, ja siirry kohtaan Yhdistetyt laitteet. Laitteiden yhdistämissivu avautuu ja näytössä näkyy synkronointikoodi (joka on kelvollinen minuutin ajan).
  3. Siirry Yhdistä laitteita -kohtaan uudella laitteita ja kirjoita tämä koodi synkronointikoodin kirjoituskenttään ja valitse Yhdistä.
  4. Kirjoita nykyinen pääsalasanasi ja valitse OK. Tästä lähtien salasanasi synkronoidaan automaattisesti näiden kahden laitteen välillä.