Minulla on jo F-Secure SENSE -reititin. Voinko lisätä sen TOTAL-tilaukseeni?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure TOTALin mukana tulee nyt SENSE-reitittimen kodinsuojaus. TOTALissa on nyt uutena ominaisuutena myös F-Secure KEY - vaivaton salasanojen hallintaratkaisu, jonka avulla voit tallentaa salasanasi turvallisesti.

Jos sinulla on jo F-Secure SENSE -reititin ja haluat myös F-Secure TOTALin, saat meiltä 6 kuukautta TOTAL-käyttöoikeutta ilmaiseksi. Se sisältää juuri lisätyn KEYn ja kodinsuojauksen sekä F-Secure FREEDOME VPN:n.

Jotta voimme tehdä aktivoinnin puolestasi, ota yhteyttä F-Securen asiakastukeen ja kerro meille SENSE-reitittimesi sarjanumero ja sähköpostiosoite, jolla käytät My F-Secure -tiliäsi. Lisäämme SENSE-reitittimen TOTAL-tilaukseesi, niin että voit hallita kaikkia F-Secure-tuotteita My F-Secure -portaalissa.

Tärkeää: Jos nykyinen SENSE-reititintilauksesi on pidempi kuin ilmainen kuuden kuukauden TOTAL-tarjous, SENSE-reititintilauksesi pituus synkronoidaan TOTAL-tilauksen kanssa. Toisin sanoen jos haluat pitää nykyisen SENSE-reititintilauksen sen päättymispäivään asti, lisää SENSE-reititin TOTAL-tilaukseesi vasta, kun nykyinen SENSE-reititintilauksesi on päättymäisillään.