Miten FREEDOME VPN (TOTAL) asennetaan iPhone/iPad-laitteeseen?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Ennen kuin aloitat F-Secure FREEDOMEn asentamisen iPhone/iPad-laitteellasi, sinun on varmistettava, että My F-Secure -tilisi on valmiina.

Huomautus: Jos FREEDOME on jo asennettuna ja olet päivittänyt TOTAL-tilaukseen, voit aktivoida TOTAL-tilauksen FREEDOME-sovelluksessa tavalla, joka on kuvattu artikkelissa Minulla on jo FREEDOME asennettuna.Miten FREEDOME otetaan käyttöön sen jälkeen, kun olen tehnyt päivityksen TOTAL-käyttäjäksi

 1. Avaa laitteellasi verkkoselain ja kirjaudu My F-Secure -tilillesi.
 2. Kun olet kirjautunut sisään, napauta päävalikkoa My F-Secure -sivun oikeasta yläkulmasta. TOTAL-sovellusten sivu avautuu näyttöön ja näyttää kaikki käytettävissäsi olevat TOTAL-sovellukset.Tämän sivun kautta voit käsitellä tilaustietojasi ja tilisi asetuksia.
 3. Valitse FREEDOME.
 4. Valitse Asenna FREEDOME nyt (jos tämä on ensimmäinen FREEDOME-asennuksesi) / Asenna toiseen laitteeseen (jos olet jo asentanut FREEDOMEn johonkin toiseen laitteeseen). Lisää laite: -ikkuna tulee näkyviin.
 5. Valitse Oma laite ja valitse sitten Jatka.
 6. Valitse Tämä laite ja valitse sitten Asenna sovelluskaupasta. Näyttöön tulee App Store, jossa näkyy FREEDOME VPN:n asennussivu.
 7. Voit asentaa FREEDOMEn valitsemalla pilvikuvakkeen.
 8. Kun asennus on valmis, avaa sovellus napauttamalla Avaa. Näyttöön tulee FREEDOME ja lyhyt opastus sen tärkeimmistä ominaisuuksista.
 9. Vedä näyttöä vasemmalle, kunnes tulet viimeiselle sivulle. Uuden laitteen nimeämisen sivu tulee automaattisesti näyttöön.
 10. Anna laitteellesi nimi ja valitse Jatka. Valitse sitten OK. KÄYTTÖEHDOT-sivu tulee näkyviin.
 11. Valitse Hyväksy. FREEDOME VPN avautuu. Suojaus on POIS KÄYTÖSTÄ.
 12. Kosketa näytön keskiosaa.Kun FREEDOME käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelma aloittaa VPN-yhteyden määrittämisen verkkoliikenteen valvomista varten.Voit sallia tämän valitsemalla toteuttamisen ja sitten Salli, kun Freedome haluaa lisätä VPN-määrityksiä -kehote tulee näkyviin.
 13. Kun saat ilmoituksen siitä, että Freedome haluaa lähettää sinulle ilmoituksia, valitse Salli.

FREEDOME on nyt asennettu laitteeseesi.

Kun kirjaudut My F-Secure -tilillesi, näet, mihin laitteisiin F-Secure FREEDOME on asennettu.

Sign In or Register to comment.