Miten FREEDOME VPN (TOTAL) asennetaan Android-laitteeseen?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Ennen kuin aloitat F-Secure FREEDOMEn asentamisen Android-laitteellasi, sinun on varmistettava, että My F-Secure -tilisi on valmiina.

Huomautus: Jos FREEDOME on jo asennettuna, kun päivität TOTAL-tilaukseen, voit aktivoida TOTAL-tilauksen FREEDOME-sovelluksessa tavalla, joka on kuvattu artikkelissa Minulla on jo FREEDOME asennettuna.Miten FREEDOME otetaan käyttöön sen jälkeen, kun olen päivittänyt TOTAL-käyttäjäksi?

 1. Avaa Android-laitteellasi verkkoselain ja kirjaudu My F-Secure -tilillesi.
 2. Kun olet kirjautunut sisään, napauta päävalikkoa My F-Secure -sivun oikeasta yläkulmasta. TOTAL-sovellusten sivu avautuu näyttöön ja näyttää kaikki käytettävissäsi olevat TOTAL-sovellukset.Tämän sivun kautta voit käsitellä tilaustietojasi ja tilisi asetuksia.
 3. Valitse FREEDOME.
 4. Valitse Asenna FREEDOME nyt (jos tämä on ensimmäinen FREEDOME-asennuksesi) / Asenna toiseen laitteeseen (jos olet jo asentanut FREEDOMEn johonkin toiseen laitteeseen). Lisää laite: -ikkuna tulee näkyviin.
 5. Valitse Oma laite ja valitse sitten Jatka.
 6. Valitse Tämä laite ja valitse sitten Asenna sovelluskaupasta. Näyttöön tulee Google Play Kauppa, jossa näkyy FREEDOME VPN:n asennussivu.
 7. Valitse Install (Asenna).
 8. Kun FREEDOME on asennettu onnistuneesti laitteellesi, valitse Avaa. Näyttöön tulee FREEDOME ja lyhyt opastus sen tärkeimmistä ominaisuuksista.
 9. Vedä näyttöä vasemmalle, kunnes tulet viimeiselle sivulle. Uuden laitteen nimeämisen sivu tulee automaattisesti näyttöön.
 10. Anna laitteellesi nimi ja valitse Jatka. Valitse sitten OK. KÄYTTÖEHDOT-sivu tulee näkyviin.
 11. Lue käyttöoikeusehdot ja tietosuojakäytäntö ja valitse Hyväksy. Suojaus haitallisia sovelluksia vastaan -ikkuna tulee näyttöön.
 12. Valitse haluamasi verkkoyhteystapa. FREEDOME on nyt asennettu laitteeseesi.
 13. Kosketa näytön keskiosaa.Kun FREEDOME käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelma aloittaa VPN-yhteyden määrittämisen verkkoliikenteen valvomista varten.Voit sallia tämän valitsemalla sen toteuttamisen ja sitten OK.

Kun kirjaudut My F-Secure -tilillesi, näet, mihin laitteisiin F-Secure FREEDOME on asennettu.

Sign In or Register to comment.