Mikä on F-Secure FREEDOME?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

FREEDOME on yksinkertainen mutta tehokas verkon tietosuoja- ja turvasovellus kaikille tietokone- ja mobiililaitteillesi.

Kun surfaat internetiä, dataa keräävät yritykset voivat seurata verkkotoimintaasi ja myydä datasi mainostajille. FREEDOME estää tällaiset seurantayritykset, jotta voit selata verkkoa nimettömänä ja ilman häiriöitä.

FREEDOME etsii haittaohjelmia, seurantaevästeitä ja muita verkkouhkia. Se suojaa sinua haitallisilta sivustoilta, seurantatoiminnoilta ja sovelluksilta, jotka haluavat lähettää datasi eteenpäin ilman, että tiedät siitä.

Valitse noin 30 käytettävissä olevasta virtuaalisijainnista, mistä haluat IP-osoitteesi näyttävän sinun olevan peräisin. Sijainnin muuttaminen on hyödyllistä, kun haluat optimoida yhteytesi, lisätä uuden tason tietoturvaasi tai käyttää verkon suosikkipalveluitasi silloinkin, kun olet poissa kotoa.

FREEDOME luo suojatun ja salatun yhteyden sinulta ja laitteeltasi F-Secure Cloudiin. Se suojaa yhteytesi WiFi-verkossa estämällä ulkopuolisia lukemasta dataasi. Se jopa estää käyttäjiä muuttamasta dataasi tai kaappaamasta verkon liikennettäsi.

Haluatko lisätietoja? Tutustu tuotesivuihimme osoitteessa http://freedome.f-secure.com.