Hvordan installerer jeg FREEDOME VPN (TOTAL) på min Android-enhed?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Inden du begynder at installere F-Secure FREEDOME på din Android-enhed, skal du have din My F-Secure-konto parat.

Bemærk: Hvis du allerede har installeret FREEDOME og opgraderet til et TOTAL-abonnement, skal du aktivere TOTAL-abonnementet i appen FREEDOME som beskrevet i artiklen Jeg har allerede FREEDOME installeret. Hvordan tager jeg FREEDOME i brug efter opgradering til TOTAL?

 1. På din Android-enhed skal du åbne webbrowseren og logge på din My F-Secure-konto.
 2. Når du er logget på, skal du trykke på hovedmenuen øverst til højre på siden My F-Secure. Siden TOTAL-apps åbnes og viser alle de TOTAL-apps, der er tilgængelige for dig. Via denne side kan du også få adgang til dine abonnementsoplysninger og kontoindstillinger.
 3. Vælg FREEDOME.
 4. Vælg Installer FREEDOME nu (hvis det er din første FREEDOME-installation) / Installer på en anden enhed (hvis du allerede har installeret FREEDOME på en enhed). Vinduet Tilføj enhed åbnes.
 5. Vælg Min enhed, og vælg derefter Fortsæt.
 6. Vælg Denne enhed, og vælg derefter Installer fra appbutik. Google Play Store åbnes og viser installationssiden til FREEDOME VPN.
 7. Vælg Installer.
 8. Når FREEDOME er korrekt installeret på din enhed, skal du vælge Åbn. FREEDOME åbnes og viser et kort selvstudium om hovedfunktionerne.
 9. Stryg til venstre over skærmen, indtil du når til den sidste side. Siden Navngiv ny enhed åbnes automatisk.
 10. Giv din enhed et navn, vælg Fortsæt, og vælg derefter OK. Siden VILKÅR FOR TJENESTE åbnes.
 11. Læs vilkårene for tjenesten og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg Accepter. Vinduet Beskyttelse mod skadelige apps åbnes.
 12. Vælg den netværkstilslutningsmetode, du foretrækker. FREEDOME er nu installeret på din enhed.
 13. Tryk midt på skærmen. Når FREEDOME startes for første gang, vil det opsætte en VPN-forbindelse, der tillader den at overvåge netværkstrafikken. Tillad dette ved at vælge Lad os gøre det og derefter OK.

Når du går tilbage til siden My F-Secure, kan du se, hvilke enheder du har F-Secure FREEDOME installeret på.