Hvorfor bliver jeg ved at få e-mailpåmindelser om at forny F-Secure Internet Security, selvom jeg h

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Vores e-mailpåmindelser sendes af vores eCommerce-partner, Cleverbridge. Hvis du bliver ved at modtage e-mailpåmindelser, selvom du har fornyet dit abonnement, er det et par scenarier, der kan være skyld i det.

  • Du har købt dit abonnement fra F-Secure, men har fornyet ved hjælp af en anden e-mailadresse.

Hvis du har fornyet ved hjælp af en anden e-mailadresse end det oprindelige køb, kan vores e-mailsystem ikke forbinde fornyelseskøbet med den oprindelige e-mailadresse. Systemet vil derfor fortsat sende e-mailpåmindelser til den oprindelige e-mailadresse.

  • Du har købt dit oprindelige abonnement fra en forhandler og har fornyet via F-Secures eStore og vores eCommerce-partner, Cleverbridge.

Da det oprindelige abonnement blev købt via en tredjepart, ved vores e-mailsystem ikke, hvor mange dage du har tilbage af det oprindelige abonnement. Når du fornyr via vores eStore, betyder det derfor, at vi sender e-mailpåmindelser baseret på købsdatoen for fornyelsen. I praksis betyder det, at du modtager e-mailpåmindelser et godt stykke tid inden udløb af dit abonnement, især hvis du har fornyet årligt.

  • Du har købt det oprindelige abonnement fra F-Secure og har fornyet ved hjælp af en bokskode.

Da vores e-mailsystem ikke ved, at du har fornyet dit abonnement med en bokskode, sender vi dig stadig e-mailpåmindelser baseret på det oprindelige køb, selvom du har fornyet dit abonnement, og abonnementet er gyldigt.

Sådan standses e-mailpåmindelserne

  • Hvis du vil stoppe e-mailpåmindelserne, skal du åbne e-mailpåmindelsen om fornyelse og klikke på Afmeld nederst i e-mailen.

Kontakt F-Secures kundesupport, hvis problemet varer ved.