Miksi saan edelleen sähköpostimuistutuksia F-Secure Internet Securityn umpeutumisesta, vaikka olen u

Sähköpostimuistutusten lähettämisestä vastaa eCommerce-kumppanimme Cleverbridge. Jos saat yhä muistutuksia tilauksen uusimisenkin jälkeen, tähän on joitakin mahdollisia selityksiä.

  • Olet tehnyt tilauksen F-Securelta, mutta uusinut sen jollakin toisella sähköpostiosoitteella.

Jos olet uusinut tilauksen jollakin toisella sähköpostiosoitteella kuin mitä käytit alkuperäiseen ostokseen, sähköpostijärjestelmämme ei voi yhdistää uusintaostosta alkuperäiseen sähköpostiosoitteeseen. Siksi järjestelmä jatkaa sähköpostimuistutusten lähettämistä alkuperäiseen sähköpostiosoitteeseen.

  • Olet tehnyt alkuperäisen tilauksen jälleenmyyjältä, mutta uusinut sen F-Securen verkkokaupasta ja eCommerce-kumppanimme Cleverbridgen kautta.

Koska alkuperäinen ostos on tehty kolmannelta osapuolelta, sähköpostijärjestelmämme ei tiedä, kuinka monta päivää alkuperäistä tilausta on jäljellä. Kun uusit tilauksen verkkokaupastamme, lähetämme tästä johtuen sähköpostimuistutuksia uusinnan ostopäivän perusteella. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sähköpostimuistutuksia saatetaan lähettää reilusti ennen tilauksen umpeutumista etenkin, jos olet uusinut tilauksen hyvissä ajoin.

  • Olet tehnyt alkuperäisen tilauksen F-Securelta, mutta uusinut sen pakkauskoodilla.

Koska sähköpostijärjestelmämme ei tiedä, että olet uusinut tilauksesi pakkauskoodilla, lähetämme sähköpostimuistutuksia edelleen alkuperäisen ostoksen mukaan, vaikka olisit uusinut tilauksen ja se olisi voimassa.

Sähköpostimuistutusten lopettaminen

  • Voit lopettaa sähköpostimuistutukset avaamalla uusintamuistutusviestin ja valitsemalla viestin alaosassa olevan tilauksen peruutusvaihtoehdon.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä F-Securen asiakastukeen.