Mikä on F-Secure KEY -pääsalasanan palautuskoodi?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Tärkeää: Suosittelemme ehdottomasti, että luot F-Secure KEY -pääsalasanan palautuskoodin heti, kun olet ottanut F-Secure KEY -sovelluksen käyttöön. Koodi on ainoa tapa palauttaa F-Secure KEY -pääsalasana, jos unohdat sen.

Pääsalasanan palautuskoodi on yksilöllinen ja henkilökohtainen koodi, joka on ainoa tapa saada KEY uudelleen käyttöön, jos pääsalasana unohtuu. Koodi on suojattu vahvalla salauksella, jonka voi purkaa vain yhdessä yhdistetyistä laitteista. Tämä tarkoittaa, että sen salausta ei voi purkaa kenenkään toisen käyttäjän laitteessa.

KEY ei turvallisuussyistä voi palauttaa pääsalasanaasi eikä lähettää sinulle palautuskoodia, jos unohdat pääsalasanasi. F-Secure on tehnyt tämän tietoisen päätöksen parantaakseen tietoturvaasi ja tietosuojaasi.

Aina kun vaihdat pääsalasanasi, KEY tuo Luo palautuskoodi -näkymän näkyviin. Suosittelemme koodin tallentamista kuvana ja sen kopion tulostamista turvasäilytykseen. Pääsalasanan palautuskoodin tulostetta ei saa säilyttää samassa paikassa kuin laitetta.

Jos yhdistät uusia laitteita, F-Secure KEY saattaa pyytää sinua luomaan uuden pääsalasanan palautuskoodin. Varmista tässä tapauksessa, että luot uuden pääsalasanan palautuskoodin, sillä vanhempi koodi ei toimi enää.

Huomautus: Kun vaihdat pääsalasanan, saat uuden palautuskoodin. Tarvitset aina uusimman palautuskoodin, jotta voit käyttää KEY-sovellusta, jos unohdat pääsalasanasi.