Over meldingen in SAFE voor Android

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

De F-Secure SAFE-app stuurt u meldingen over bepaalde app-activiteiten. Voor de beste bescherming raden we aan om de standaardinstellingen aan te houden.

De meldingen van de SAFE-app staan standaard AAN. Zodra u een melding ontvangt, verschijnt er een indicatorpictogram op de statusbalk van uw telefoon. Voor meer informatie over de meldingen kunt u het meldingenpaneel openen door de statusbalk naar beneden te slepen.

Zoals bij alle apps op uw Android-apparaat, kunt u de meldingsinstellingen voor de SAFE-app aanpassen. Voor toegang tot de meldingsinstellingen voor SAFE opent u de F-Secure SAFE-app, tikt u op het menu in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteert u Instellingen > App-meldingen (een koppeling onder Meldingen).

Als u specifieke instellingen voor een meldingscategorie wilt weergeven, tikt u op de gewenste meldingscategorie.

Badges voor app-pictogrammen

Als u badges voor app-pictogrammen hebt toegestaan in de systeemmeldingsinstellingen, verschijnt een badge op het SAFE app-pictogram zodra er een melding van SAFE is. U kunt zelfs de meldingscategorieën selecteren waarvan u meldingen wilt ontvangen.

De badges kunnen met of zonder cijfers worden weergegeven. De badge verdwijnt zodra u de melding negeert. Om pictogrambadges weer te geven op app-pictogrammen wanneer apps meldingen ontvangen:

  1. Tik op Instellingen > Meldingen om de instellingen voor systeemmeldingen te openen.
  2. Tik op de schakelaar Badges voor app-pictogrammen om deze te activeren.
  3. Tik voor meer instellingen van Badges voor app-pictogrammen op Badges voor app-pictogrammen.

Opmerking: Wanneer F-Secure wijzigingen aanbrengt in de meldingsfunctie en de F-Secure SAFE-app bijwerkt, zien gebruikers mogelijk het volgende systeembericht zien op de instellingspagina App-meldingen:

11 verwijderde categorieën
Dit is een standaard systeembericht waarvoor de gebruiker niets hoeft te doen.