Om beskeder i SAFE til Android

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SAFE-appen sender dig beskeder om visse appaktiviteter. Vi anbefaler at lade standardindstillingerne være slået til af hensyn til den bedste beskyttelse.

Beskederne fra SAFE-appen er som standard slået til. Når du modtager en besked, vises der et indikatorikon på din telefons statuslinje. Du kan se flere oplysninger om beskederne ved at åbne beskedpanelet og trække statuslinjen nedad.

Som med alle apps på din Android-enhed kan du tilpasse beskedindstillingerne for SAFE-appen. Du kan få adgang til beskedindstillingerne for SAFE ved at åbne F-Secure SAFE-appen, trykke på menuen øverst til venstre og vælge Indstillinger > Appbeskeder (et link under Beskeder).

Tryk på den ønskede beskedkategori for at se indstillinger, der er specifikke for kategorien.

Badges på appikoner

Hvis du har tilladt badges på appikoner i systemets beskedindstillinger, vises der et badge på ikonet for SAFE-appen, så snart der er en besked fra SAFE. Du kan endda vælge de beskedkategorier, som du vil modtage beskeder fra.

Badges kan vises med eller uden tal. Badgen forsvinder, så snart du afviser beskeden. Sådan vises badges på appikoner, når apps modtager beskeder:

  1. Tryk på Indstillinger > Beskeder for at åbne indstillingerne for systembeskeder.
  2. Tryk på kontakten Badges på appikoner for at aktivere den.
  3. Tryk på Badges på appikoner for at få flere indstillinger for badges på appikoner.

Bemærk: Når F-Secure foretager ændringer af beskedfunktionen og opdaterer F-Secure SAFE-appen, kan brugere se følgende systemmeddelelse på siden med indstillinger for appbeskeder:

11 kategorier slettet
. Det er en standardsystemmeddelelse, som ikke kræver nogen handling fra brugeren.