Om varsling i SAFE for Android

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SAFE-appen sender deg varsler om visse appaktiviteter. Vi anbefaler at du beholder standardinnstillingene på for å få best beskyttelse.

Varsling fra SAFE-appen er PÅ som standard. Når du mottar et varsel, vises et indikatorikon på telefonens statuslinje. Hvis du ønsker mer informasjon om varslene, åpner du varslingspanelet ved å dra statuslinjen nedover.

Som for alle appene på Android-enheten, kan du tilpasse varslingsinnstillingene til SAFE-appen. Du får tilgang til varslingsinnstillingene for SAFE ved å åpne F-Secure SAFE-appen, trykke på menyen øverst til venstre på skjermen og velge Innstillinger > Appvarsler (en lenke under Varsler).

Trykk på ønsket varslingskategori for å se spesifikke innstillinger for varslingskategorier.

Merker på appikoner

Hvis du har tillatt merker på appikoner i systemvarslingsinnstillingene, vises et merke på SAFE-appikonet så snart det kommer et varsel fra SAFE. Du kan til og med velge varslingskategoriene som du ønsker å motta varsler om.

Merkene kan vises med eller uten tall. Merket forsvinner så snart du har forkastet varselet. Slik viser du ikonmerker på appikonene når apper får varsler:

  1. Trykk på Innstillinger > Varsler for å åpne innstillingene for systemvarsling.
  2. Trykk på Merker på appikoner-bryteren for å aktivere den.
  3. Trykk på Merker på appikoner for flere merkeinnstillinger for appikoner.

Merk: Når F-Secure gjør endringer i varslingsfunksjonen og oppdaterer F-Secure SAFE-appen, kan brukere få denne systemmeldingen på siden for appvarslingsinnstillinger:

11 categories deleted
Dette er en standardsystemmelding som ikke krever noen tiltak fra brukeren.