SAFE-ilmoitukset Androidissa

This discussion has a more recent version.

F-Secure SAFE -sovellus lähettää ilmoituksia tietyistä sovellustoimista. Suojaus toimii parhaiten, kun pidät oletusasetukset käytössä.

SAFE-sovelluksen ilmoitukset ovat oletusarvoisesti käytössä. Kun saat ilmoituksen, kuvake tulee näkyviin puhelimesi tilariville. Jos haluat lisätietoja ilmoituksista, avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin.

Voit mukauttaa SAFE-sovelluksen ilmoitusasetuksia samaan tapaan kuin muissakin Android-sovelluksissa. Pääset SAFE-ilmoitusasetuksiin avaamalla F-Secure SAFE -sovelluksen, napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa ja valitsemalla Asetukset > Sovellusilmoitukset (linkki Ilmoitukset-kohdassa).

Jos haluat tarkastella ilmoitusluokkakohtaisia asetuksia, napauta haluamaasi ilmoitusluokkaa.

Sovelluskuvakemerkit

Jos olet sallinut sovelluskuvakemerkit järjestelmän ilmoitusasetuksissa, merkki tulee näkyviin SAFE-sovelluskuvakkeeseen heti, kun SAFE antaa ilmoituksen. Voit valita ilmoitusluokat, joille haluat ilmoituksia lähetettävän.

Merkeissä saattaa olla numeroita. Merkki poistuu näkyvistä heti, kun hävität ilmoituksen. Jos haluat näyttää ilmoitusten kuvakemerkit sovelluskuvakkeissa, toimi seuraavasti:

  1. Avaa järjestelmän ilmoitusasetukset napauttamalla Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Aktivoi Sovelluskuvakemerkit -kytkin napauttamalla sitä.
  3. Jos haluat lisää sovelluskuvakemerkkien asetuksia, napauta Sovelluskuvakemerkit-vaihtoehtoa.

Huomautus: Kun F-Secure tekee muutoksia ilmoitustoimintoon ja päivittää F-Secure SAFE -sovelluksen, sovellusilmoitusasetusten sivulle saattaa tulla näkyviin seuraava järjestelmäviesti:

11 luokkaa poistettu
. Tämä on oletusjärjestelmäviesti, joka ei edellytä käyttäjän toimia.