Archived

This section is archived and will no longer be updated. For the latest articles about F-Secure products and services, go to the new and improved How-tos & FAQs.

Miten F-Secure SAFE- tai TOTAL-tilaus lopetetaan?

Tilauksen lopettaminen:

  1. Kirjaudu My F-Secure -palveluun.
  2. Valitse My F-Secure -sivun yläpalkista <oma nimi> > Tilin asetukset. Tilin asetukset -sivu tulee näkyviin.
  3. Muut asetukset -kohdassa voit lopettaa tilauksesi valitsemalla napsauta tätä ja valitsemalla sitten Kyllä.

Tärkeää: Tilauksesi vanhentuu tänään, ja laitteitasi ei enää suojata.Jos tilauksesi on automaattisesti uudistuva, sitä ei enää uudisteta.

Sign In or Register to comment.