Henstandsperioder med F-Secure FREEDOME-abonnementer

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Når F-Secure FREEDOME-abonnementet udløber, og du vil skifte til en anden abonnementsmulighed, er der scenarier, hvor en henstandsperiode forhindrer dig i at indtaste din nye abonnementskode til FREEDOME i produktet.

Bemærk, at du kun kan indtaste den nye abonnementskode 30 dage før udløbsdatoen på abonnementet.

Scenarie 1: Skift fra F-Secure FREEDOME-abonnement fra Apple App Store til F-Secure FREEDOME- eller TOTAL-abonnement til flere platforme (kun iOS)

Længden på henstandsperioden afhænger af den oprindelige abonnementstype i Apple App Store:

Abonnementstype i Apple App Store Henstandsperiode
Abonnement med månedlig fornyelse 3 dage
Abonnement med årlig fornyelse 7 dage

I denne periode er du ikke i stand til at aktivere FREEDOME med din nye abonnementskode, før henstandsperioden er overstået. Men FREEDOME er fuldt funktionel, selvom det viser, at abonnementet er udløbet.

Bemærk: Automatisk fornyelse af Apple App Store-abonnement skal manuelt annulleres fra Apple iTunes, når du skifter til F-Secure FREEDOME- eller TOTAL-abonnement til flere platforme. Abonnementet vil blive fornyet, hvis det ikke manuelt er blevet standset. Du kan finde flere oplysninger på Apples supportsider.

Scenarie 2: Skift fra F-Secure TOTAL-abonnement til F-Secure FREEDOME-abonnement

Når abonnementet på F-Secure TOTAL udløber, er der en 9-dages henstandsperiode, så du på normal vis kan forny abonnementet på F-Secure TOTAL. Under denne henstandsperiode er FREEDOME udløbet og kan ikke bruges, medmindre det stadig fornys som F-Secure TOTAL. Du er i stand til at skifte til og aktivere dit FREEDOME-abonnement til flere platforme, når henstandsperioden er overstået.

Hvis du ikke har til hensigt at forny dit F-Secure TOTAL-abonnement, kan du logge af din F-Secure-konto på følgende måde:
  1. Åbn F-Secure FREEDOME.
  2. Vælg hovedmenuen øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger > Log af > Log af.

Det afslutter dit F-Secure TOTAL-abonnement på din enhed, og du kan indtaste FREEDOME-abonnementskoden via menuen Abonnement.