Abonnementsmuligheder til FREEDOME VPN

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

FREEDOME har altid en gratis 5-dages prøveperiode for førstegangsbrugere. Når din prøveperiode udløber, kan du vælge en af flere abonnementsmuligheder.

Abonnementer til flere platforme og enheder

Du kan købe et FREEDOME-abonnement på vores websted, hvor vi tilbyder flere forskellige abonnementsmuligheder for at dække alle dine enheder fra mobile enheder til bærbare og stationære enheder. Abonnementer til flere platforme findes i grupper af 3, 5 og 7 enheder, og hvert abonnement er gyldigt i 12 måneder.

Når din betaling er bekræftet, modtager du en abonnementskode, som du skal indtaste i appens abonnementsvisning på hver enhed. Dit abonnement aktiveres derefter på alle dine enheder, der er omfattet af abonnementet.

Det glæder os at kunne tilbyde en 30-dages fortrydelsesret (penge tilbage-garanti) for alle køb, der er foretaget på F-Secures websted.

Abonnementer i appbutik

Med FREEDOME's køb i appen kan du abonnere på forskellige tjenester via appbutikkerne. Abonnementer i appbutikker er begrænset til ét operativsystem, men er gyldige på alle dine enheder, der er forbundet med den samme brugerkonto, for eksempel din Google Play-konto eller dit Apple-id. Med appbutikkerne får du fleksibilitet til at ændre dine abonnementsmuligheder, for eksempel mellem enten fast periode eller automatisk fornyelse.

For at dække både iOS og Android skal du oprette separate abonnementer i de respektive appbutikker. Prissætningen for abonnementer i appbutikker er optimeret til brug på en enkelt platform.

Opgradering til et abonnement til flere platforme

Hvis du har et gyldigt abonnement fra en appbutik, der fornys automatisk, og du vil opgradere til et abonnement til flere platforme, skal du læse følgende anvisninger specifikke for appbutikken i, hvordan du opsiger et abonnement:

Bemærk: Selvom abonnementet opsiges, vil abonnementet i appbutikken, der automatisk fornys, være gyldigt indtil slutningen af den oprindelige abonnementsperiode. Du vil endnu ikke kunne aktivere din abonnementskode til flere platforme. Når abonnementet udløber, giver FREEDOME dig besked, og du kan indtaste din personlige abonnementskode, som du modtog fra F-Secure eStore-udbyderen.

Du kan få flere oplysninger om abonnementer på FREEDOME her.

Om fornyelse af dit abonnement

Når du fornyr dit FREEDOME-abonnement, skal du være opmærksom på, at du tidligst 30 dage før udløb af dit nuværende abonnement kan indtaste den nye abonnementskode. Indtil da vil feltet med abonnementskoden ikke være tilgængeligt i brugergrænsefladen.

Hvis du indtaster den nye abonnementskode, før det nuværende abonnement er udløbet, vil de resterende dage på dit abonnement blive lagt til dit nye abonnement. Du mister med andre ord ingen dage af dit nuværende abonnement.

Sign In or Register to comment.