Wat is Gamemodus?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

U kunt het gebruik van de systeembronnen van uw computer door het product optimaliseren door de gamemodus in te schakelen.

Computergames vereisen vaak veel systeembronnen om probleemloos te kunnen werken.

De gamemodus maakt meer systeembronnen vrij om games te kunnen verwerken die worden uitgevoerd op uw computer door de invloed van van het product op de processor van uw computer te verminderen en het netwerkgebruik te verminderen, terwijl de essentiële functies van het product blijven behouden. Automatische updates en andere bewerken die een hoog verbruik van de processor en het netwerk kunnen veroorzaken, worden uitgesteld wanneer de gamemodus wordt ingeschakeld.

Daarnaast worden er geen meldingen of pop-ups van het actiecentrum weergegeven terwijl de gamemodus is ingeschakeld. Kritieke meldingen worden weergegeven als er direct aandacht of actie vereist is, maar andere meldingen worden alleen weergegeven wanneer u de gamemodus sluit. Dit is ook van toepassing op alle full-screen-toepassingen, bijvoorbeeld wanneer u een presentatie, diashow of video in full-screenmodus weergeeft, zelfs als de gamemodus is uitgeschakeld.

Sign In or Register to comment.