Hvad er Familieregler?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Familieregler er en centralt administreret funktion til forældrekontrol, du kan bruge til at passe på din families velbefindende ved at indstille grænser for skærmtid, blokere adgang til uønskede websteder og finde mistede, stjålne eller bortkomne enheder. Du kan administrere Familieregler fra My F-Secure-portalen. Det betyder, at du kan foretage ændringer og tilføje eller fjerne begrænsninger løbende, uden at de administrerede enheder fysisk er hos dig.

 1. Appstyring

  Administrer appadgang, uanset om du vil anvende tidsgrænser, tillade eller blokere brug af en bestemt app. Appstyring aktiveres som en del af guiden til opsætning af Familieregeler på et barns Android-installation.

  Appstyring er i øjeblikket kun tilgængelig på Android.

 2. Tidsgrænser

  Tag kontrol over dine børns skærmtid, og administrer tiden, de må bruge online. Du kan:

  • Indstille den samlede browsertid pr. dag
  • Indstille sengetid eller mørklægningsperiode for at forhindre enhedsbrug i et bestemt tidsrum***
  • Anvende forskelligt regelsæt for ugedage og weekender

  Tidsgrænser er tilgængelige på pc, Mac, Android og iOS.

  Bemærk: *** Forhindring af enhedsbrug ved sengetid er kun tilgængelig for Windows og Mac. På Android forhindrer det kun ikke-systemapps, og på iOS er det kun til Sikker browser.

 3. Indholdsfiltrering

  Giv dine børn friheden til at udforske internettet uden bekymringer. Du kan forhindre adgang til uønskede websteder baseret på indholdskategorierne. På pc'er er Familieregler aktiveret for hver bruger (Windows-brugerkonto) separat. På Mac fungerer indholdsfiltrering med en administratorkonto, men for de andre indstillinger skal kontotilladelserne ændres (se artiklen Sådan skiftes kontotype, og sådan tages Familieregler i brug på macOS. På Android og iOS er indholdsfiltrering aktiveret via Sikker browser.

  Indholdsfiltrering er tilgængelig på pc, Mac, Android og iOS.

 4. Finder
  Find dit barn eller barnets mistede, stjålne eller bortkomne telefon med Finder. Log på My F-Secure for at se lokationskortet.
  • Find Android- og iOS-enheder selv i lydløs tilstand.
  • SAFE til Android understøtter fjernlåsning og -sletning af enheden, hvis den er mistet eller blevet stjålet.

  Finder er i øjeblikket tilgængelig på Android og iOS.

Sign In or Register to comment.