Miten siirrän F-Secure Internet Security -asennuksen (tai -käyttöoikeuden) toiseen tietokoneeseen?

This discussion has a more recent version.

Käyttöoikeutta ei tarvitse siirtää itse, sillä se tehdään automaattisesti taustalla. Jos olet käyttänyt kaikki käytettävissä olevat käyttöoikeudet, kun yrität asentaa F-Secure Internet Securityn, ohjelmisto havaitsee, että tilauksesi asennusten (käytössä olevien käyttöoikeuksien) enimmäismäärä on täyttynyt. Käyttöoikeudet jaetaan tällöin uudelleen seuraavasti:

  1. Kaikki tilauksesi käyttöoikeudet vapautetaan laitteistasi.
  2. Uudelle asennukselle määritetään tilauksesi ensimmäinen vapaana oleva käyttöoikeus.
  3. Käytettävissä olevat käyttöoikeudet jaetaan muille laitteilla, joihin Internet Security on asennettu.

Huomautus: Jos Internet Security on asennettu useampaan laitteeseen kuin tilaukseesi kuuluu käyttöoikeuksia, viimeinen palvelimiin yhteyden muodostavat laite ei saa käyttöoikeutta. Voit poistaa Internet Securityn tällaisesta tietokoneesta.

Sign In or Register to comment.