Mitä ovat perhesäännöt?

This discussion has a more recent version.

Perhesäännöt on keskitetysti hallinnoitu käytönvalvonta-ominaisuus, jolla voit huolehtia perheesi hyvinvoinnista määrittämällä aikarajoituksia, estämällä ei-toivottuja sivustoja ja paikantamalla kadonneita, varastettuja tai hävinneitä laitteita. Voit hallinnoida perhesääntöjä etäsijainnista My F-Secure -portaalista. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa ja lisätä tai poistaa rajoituksia lennossa. Hallinnoitujen laitteiden ei tarvitse olla fyysisesti hallussasi.

 1. Sovellusten hallinta

  Sovellusten käyttöä voi hallita aikarajoituksilla tai sallimalla ja estämällä sovellusten käyttöä. Sovellushallinta otetaan käyttöön lapsen Android-asennuksen ohjatussa toiminnossa perhesääntöjen määrityksen yhteydessä.

  Sovellushallinta on käytettävissä tällä hetkellä vain Android-versiossa.

 2. Aikarajoitukset

  Voit hallinnoida lastesi laitteiden käyttöaikaa ja verkossa olemista. Voit:

  • määrittää päivittäisen selausajan
  • määrittää nukkumaanmenoajan tai sammutusajan ja estää laitekäytön määrätyllä aikavälillä***
  • käyttää eri sääntöjoukkoja arkisin ja viikonloppuisin

  Aikarajoituksia voi määrittää tällä hetkellä vain PC-, Mac-, Android- ja iOS-versioissa.

  Huomautus: *** Laitteen käytön esto nukkumaanmenoaikana on käytettävissä vain Windows- ja Mac-versiossa. Android-versiolla voi estää vain muut kuin järjestelmäsovellukset ja iOS:ssä toiminto toimii vain Safe Browser -selaimessa.

 3. Sisällönsuodatus

  Anna lapsillesi vapaus tutustua Internetiin huoletta. Voit estää ei-toivottujen sivuston käytön sisältöluokkien perusteella. PC-tietokoneissa perhesäännöt otetaan käyttöön kullekin käyttäjälle (Windows-käyttäjätilille) erikseen. Mac-tietokoneissa sisällönsuodatus toimii järjestelmänvalvojan tilillä, mutta muut asetukset edellyttävät tilin oikeuksien muuttamista (lisätietoja on artikkelissa, joka käsittelee tilityyppien vaihtamista ja perhesääntöjen käyttöönottoa macOS:ssä). Android- ja iOS-laitteissa sisällönsuodatus otetaan käyttöön Safe Browser -työkalulla.

  Sisällönsuodatus on käytettävissä tällä hetkellä PC-, Mac-, Android- ja iOS-versioissa.

 4. Etsimistoiminto
  Lapsen tai lapsen kadonneen tai varastetun laitteen voi paikantaa etsintätoiminnolla. Kun kirjaudut My F-Secure -portaaliin, sijaintikartta tulee näkyviin.
  • Android- ja iOS-laitteet ovat paikannettavissa myös äänettömässä tilassa.
  • SAFE for Android tukee laitteen etälukitusta ja -pyyhintää, jos laite on kadonnut tai se on varastettu.

  Etsintätoiminto on käytettävissä tällä hetkellä vain Android- ja iOS-versioissa.

anelison
Sign In or Register to comment.