Windows Phonen F-Secure SAFE -ohjelman elinkaaren päättyminen

This discussion has a more recent version.

F-Secure SAFE -ohjelman Windows Phone- (7, 8, 8.1) ja Windows 10 Mobile -tuki päättyy 31.12.2017. Tämä johtuu näitä käyttöjärjestelmiä käyttävien asiakkaiden pienestä ja entisestään pienenevästä määrästä. Päätös lopettaa Windows Phonen F-Secure SAFE -tuki on seurausta Microsoftin 11.7.2017 tekemästä päätöksestä lopettaa Windows Phone 8.1. Windows Phone- ja Windows 10 Mobile -tuen lopettaminen tarkoittaa, että kehitys- ja ylläpitotoimet suuntautuvat jatkossa täysipainoisesti Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin.

Mitä tuen päättyminen tarkoittaa?

Tuen päättyminen tarkoittaa, että jos kodin tietoturvatuote on asennettu Windows Phone- tai Windows 10 Mobile -laitteeseen, emme voi taata kyseisen laitteen suojausta, sillä laitteesi ei saa enää tarvittavia tuote- ja suojauspäivityksiä, vaan saattaa olla aiempaa alttiimpi haavoittuvuuksille.

Mitä ohjelmistolleni tapahtuu tuen päätyttyä?

Kun F-Secure SAFE -ohjelman Windows Phone- ja Windows 10 Mobile -tuki päättyy, emme voi enää taata, että minkään tuotteemme asennus tai uudelleenasennus Windows Phone- tai Windows 10 Mobile -laitteeseen toimii.

Jos olet asentanut F-Secure SAFE -ohjelman Windows Phone- tai Windows 10 Mobile -laitteeseen, jossa on voimassa oleva F-Secure SAFE -tilaus, voit vapauttaa lisenssin ja siirtää sen F-Secure SAFE -tuettuun mobiiliympäristöön (Android ja iOS).