Miten voin siirtyä Online Backupista younitediin?

0 kehua
(2 456 näyttöä)

Miten voin siirtyä Online Backupista younitediin?

Kysymys

Miten voin siirtyä Online Backupista younitediin?

Vastaus

Online Backupin käyttöaika päättyy 30.6.2014. Nykyisiin Online Backupin käyttäjiin otetaan yhteyttä ja heidät kutsutaan uuden younited-tuotteemme käyttäjiksi. Voit lopettaa Online Backupin ja aloittaa younitedin käytön seuraavasti.

 

Siirtyminen Online Backupista younitediin

 

  1. Kaikki Online Backupilla varmuuskopioimasi tiedot ovat jo tietokoneellasi eli tiedot on vain peilattu Online Backupiin, eikä sinun tarvitse ladata mitään tiedostoja. Jos joudut kuitenkin palauttamaan tiedot toiseen tietokoneeseen tai Mac-koneeseen, johon ei ole asennettu Online Backupia, toimi seuraavasti:
    a) Asenna Online Backup.
    b) Valitse palautettava varmuuskopiointipiste.
    c) Aloita tietojen palautus valitsemalla Palauta.
    Lisätietoja: Varmuuskopioitujen tiedostojen palauttaminen.
  2. Luo younited-tili osoitteessa http://www.younited.com/ (jos sinulla ei ole vielä tiliä).
  3. Lataa ja asenna younited-sovellus. Sovellus on saatavana Macille, Windowsille, Linuxille, Androidille, iOS 7:lle ja Windows phone 8:lle.
  4. Määritä younitedin palvelimelle varmuuskopiointia varten samat kansiot, joita käytit Online Backupissa.
  5. Kun tiedostosi näkyvät younitedissa, poista Online Backup.
    Huomautus: Kun Online Backup -palvelu sammutetaan, tiedostosi poistetaan automaattisesti, eikä kukaan enää näe niitä. Tiedostoja ei tarvitse poistaa manuaalisesti Online Backupista. Poistaminen voi kestää tunteja tai jopa päiviä, eikä sitä suositella tehtäväksi.

Online Backupin käyttöopas on saatavana täältä.


Tämä artikkeli englanniksi

Sisältöä tuottaneet